Meny
Søk
 Du har ingen varer i kurven.

Høy Måloppnåelse

Jeg vil dele mine erfaringer, og håper denne boken kommer til nytte. Jeg ønsker å inspirere til skoleglede og gi konkrete tips til å løse faglige problemer. Skoleglede handler om lysten til å gå på skolen, hvilket både handler om venner, men også om lærelyst. For meg har begge deler vært veldig viktig.

Jeg håper tipsene og noen av mine prøver vil inspirerer deg og at du også kommer deg gjennom ungdomsskolen med et smil. Husk at høy måloppnåelse ikke er alt. Jeg håper at du også kan surfe deg gjennom disse årene og se tilbake på en god tid. Både sosialt og faglig.

Utdrag fra boka: "Jeg vil dele mine erfaringer, og håper denne boken kommer til nytte. Jeg ønsker å inspirere til skoleglede og gi konkrete tips til å løse faglige problemer. Skoleglede handler om lysten til å gå på skolen, hvilket både handler om venner, men også om lærelyst. For meg har begge deler vært veldig viktig.

Jeg håper tipsene og noen av mine prøver vil inspirerer deg og at du også kommer deg gjennom ungdomsskolen med et smil. Husk at høy måloppnåelse ikke er alt. Jeg håper at du også kan surfe deg gjennom disse årene og se tilbake på en god tid. Både sosialt og faglig."

3

2

Bestselger
Høy måloppnåelse.

Guide til deg på ungdomsskolen.

Informasjonskapsler
X
Vi bruker kun nødvendige informasjonskapsler for at nettstedet skal fungere og samler ikke inn persondata til statistisk bruk eller markedsføring. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.
©Alibaba Forlag
Levert av Bysant